akmal's bike park

akmal's bike park

Thursday, 6 January 2011

The Atherton Project 2010

Sekarang ni aku start melayan The Atherton Project (season 2) kat website Red Bull. Punya la cerita tahun lepas, kan... Tapi takpe, yang penting isinya.
 
Kualiti video tersangatlah tingginya, dan yang terbaeknya, aku boleh tengok masa lunch break kat ofis.
:)
 
Cuma satu je, tak berapa mudah nak tengok video tu sebagai siri - sebab tak ada senarai. Jadi kena taip 'The Atherton Project Episode X' kat search box (X = nombor siri).
 
Untuk memudahkan korang, ini Episod yang pertama. Lepas tu untuk sambung episod yang seterusnya, cari sendiri ye.

1 comment:

Akmal Hizam said...

from Dino:
here you are in serial order for Season 2.
http://www.redbull.co.uk/cs/Satellite/en_UK/Event/TheAthertonProject2010--BikeSportsEvents--RedBull-021242837977774#/related-content-videos