akmal's bike park

akmal's bike park

Monday, 14 March 2011

GUMQ'11 - biar betikk...

antara hadiah untuk pengayuh runcit-runcit dan tak laju
 
Aku melawat website (blog) GUMQ'11 tadi, terkujat kejap tengok hadiah lucky draw dema...
 

Gila babas jugak:

Frame aje dah belambak: ada Faith, Reign, XTC SE0, ATX Pro, ATX 7 dan TCR (road)

Lain2: seatpost, stem, saddle, dan lain-lain lagi.

 

Aku baru je beli seatpost haritu, maka insyaAllah aku tak dapat lah tu. Yang aku takde ialah frame-frame tu. So insyaAllah mengena lah kan. Reign tu je pun dah cukup dah... Lagipun tak sajak Epicon 120mm pasang kat frame Faith tu.

 

Nak kena mula kosongkan bilik stor tu.

Ada sapa-sapa nak beli? Tapi aku belum buat keputusan lagi samada nak kekalkan Trance sekarang ni atau guna frame yang baru tu.

 

 

gambar dicilok dari blog GUMQ'11

 

 

 

 

3 comments:

setan kurus said...

betul la tu....tak betul kita kasi ketuk pala organizer....hehehehe

Ganesan Ram said...

very tempting,wish you luck.

Akmal Hizam said...

Helmy,
Aku jual kat kau je nanti, boleh tukar ke fullsus pulak.
:)

Ganesan,
Thanks, and to you, too. All the best.