akmal's bike park

akmal's bike park

Sunday, 28 February 2010

Firsts - a note to self

Note to self:
My first mountain bike is a 24 speed Polygon Xtrada, bought second hand in August 2007 during my short stint in KL.
My first offroad (it was at FRIM) was on Deepavali 2007 (November) .
My first offroad in Pasir Gudang was on Sunday, 6th January 2008.
I first started my RTW on Saturday, 12th July 2008.

2 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

pergh kronologi ni.. apa kata list gambar semua bike dalam possession ko.. banyak betul bike ko aku rasa :)

Hows life bro..?

Akmal Hizam said...

Riezal,
Life's good so far, alhamdulillah.
How's yours la?

Gambar bike dah letak dah semua, ada kat blog header, kecuali EPX Hollowpoint tu je. Frame aje yang datang dan pergi.

La ni cuma tinggal Hollowpoint untuk belasah XC & RTW. Jugak Diamondback (hat biru tu) beskal wife, sekarang ni bogel tunggu wheelset aje untuk dipasang semula dgn upgraded parts.